Αποκατάσταση οικίας καταγραφής

Η αποκατάσταση και συντήρηση του Log Home είναι μια εξειδικευμένη υπηρεσία που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες. Υπάρχουν εταιρείες που το προσφέρουν αυτό ως μέρος των υπηρεσιών τους και υπάρχουν εταιρείες στην εξειδικευμένη αγορά που ειδικεύονται αποκλειστικά σε αυτόν τον τομέα της Εξωτερικής Αποκατάστασης Ξύλου. Αυτές οι εταιρείες είναι ελάχιστες και οι ιδιοκτήτες ξύλινων καμπινών συχνά δυσκολεύονται να βρουν εταιρείες που να εκτελούν αυτό το έργο καλά και επαγγελματικά. Υπ ανακαινιση σπιτιου bάρχουν πάνω από 500.000 ξύλινες καμπίνες στις Ηνωμένες Πολιτείες και πάνω από 20.000 κατασκευάζονται κάθε χρόνο, γι’ αυτό υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες για αυτές τις υπηρεσίες. Οι άνθρωποι που αγοράζουν ένα ξύλινο σπίτι είναι διαφορετικοί από τον τυπικό ιδιοκτήτη σπιτιού σας και γνωρίζουν το κόστος της συνεχούς συντήρησης σε αυτές τις ειδικές κατασκευές. Πολλοί από αυτούς τους ιδιοκτήτες σπιτιού αμφισβητούνται όταν προσπαθούν να βρουν μια εταιρεία που μπορεί να συντηρήσει αυτά τα όμορφα σπίτια.

Η προσφορά αυτών των υπηρεσιών έχει πολλά πλεονεκτήματα για την εταιρεία σας. Αυτές οι υπηρεσίες τείνουν να είναι έργα με υψηλότερα δολάρια και θέσεις εργασίας υψηλότερου κέρδους. Αυτές οι θέσεις εργασίας, όταν ολοκληρωθούν επιτυχώς, ανταμείβουν προσωπικά καθώς και η θετική διαφήμιση από στόμα σε στόμα που παράγουν. Δεν θα απογοητευτείτε από τον αριθμό των παραπομπών που θα λάβετε από ένα έργο.

Όταν λαμβάνετε κλήση για μία από αυτές τις θέσεις εργασίας, είναι καλύτερο να αρχίσετε να κρατάτε αρχεία αμέσως. Το να έχετε ένα φύλλο εργασίας με σημαντικές πληροφορίες για κάθε έργο είναι σημαντικό τώρα και για τη μελλοντική συντήρηση. Το φύλλο εργασίας σας θα πρέπει να περιλαμβάνει πληροφορίες όπως τετραγωνικά μέτρα, τύπο ξύλου, τελευταία φορά που λερώθηκε, την ηλικία του σπιτιού, είδη επισκευών που απαιτούνται κ.λπ. καθώς αυτές οι πληροφορίες θα σας φανούν χρήσιμες τώρα και στο δρόμο. Είναι καλύτερο να λάβετε όσες περισσότερες πληροφορίες από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού πριν τον συναντήσετε για μια εκτίμηση, βοηθά πάντα να είστε προετοιμασμένοι και θα μπορείτε επίσης να μετρήσετε τις γνώσεις του για τη δουλειά. Αυτοί οι ιδιοκτήτες κατοικιών τείνουν να είναι και πιο ενημερωμένοι και εύχρηστοι όταν πρόκειται για τη συντήρηση του σπιτιού τους. Κατά τη διάρκεια της εκτίμησης θα πρέπει να ζητήσετε να επιθεωρήσετε το εσωτερικό του σπιτιού ανεξάρτητα από το εάν δεν εκτελείτε εσωτερική αποκατάσταση. Αναζητάτε προβληματικές περιοχές και τυχόν υπάρχοντες λεκέδες νερού. Συνιστάται να τεκμηριώνετε αυτά τα στοιχεία καθώς και να τραβάτε φωτογραφίες, καθώς δεν θέλετε να κατηγορηθείτε για ένα υπάρχον πρόβλημα. Είναι επίσης συνετό να συμπεριληφθεί ο όρος “δεν φέρει ευθύνη για προϋπάρχουσες συνθήκες” σε αυτές τις συμβάσεις/εκτιμήσεις. Η εκτίμησή σας θα πρέπει να είναι λεπτομερής στις υπηρεσίες που θα παρέχετε. Κάθε έργο είναι διαφορετικό και υπάρχουν διαφορετικές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την αποκατάσταση των ξύλινων καμπινών. Η εκτίμησή σας θα πρέπει να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού πώς θα εκτελέσετε την εργασία, αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι ένα πλυστικό υπό πίεση, ανατινάξεις μέσων και τι τύπο μέσων ή με το χέρι με ελάχιστα έως καθόλου μηχανήματα. Αυτό μπορεί να σας γλιτώσει τυχόν προβλήματα στο δρόμο με έναν ιδιοκτήτη σπιτιού που δεν κατανοεί πλήρως τη δυσκολία σε αυτούς τους τύπους εργασιών.

Η πιο εύκολη δουλειά είναι όταν αποκτάτε μια ολοκαίνουργια καμπίνα για συντήρηση και συντήρηση, ωστόσο, αυτό συμβαίνει σπάνια με αυτά τα σπίτια. Τις περισσότερες φορές θα έχετε να κάνετε με σπίτια που έχουν προηγουμένως επικαλυφθεί και συχνά με πολλά ή αποτυχημένα παλτά. Αυτές οι εργασίες δεν είναι εύκολο να γίνουν σωστά και οι μπογιατζήδες, τα πλυστικά μηχανήματα πίεσης και οι ιδιοκτήτες σπιτιού συχνά κάνουν αυτές τις εργασίες πιο δύσκολες εκτελώντας ακατάλληλα αυτήν την εργασία. Πρέπει πρώτα να επιθεωρήσετε σχολαστικά την καμπίνα κορμού πριν αποφασίσετε πώς να προχωρήσετε. Κατά τη διάρκεια της εκτίμησης θα πρέπει να επιθεωρήσετε τα κούτσουρα για τυχόν σήψη. Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Συχνά οι εργολάβοι χρησιμοποιούν κατσαβίδι ή σφυρί για να χτυπήσουν και να σπρώξουν το ξύλο αναζητώντας σήψη. Ένα πολύ καλό εργαλείο για αυτό είναι ένα εργαλείο ώθησης ξύλου που χρησιμοποιούν οι εταιρείες φυτοφαρμάκων που ειδικεύονται στους τερμίτες. Οποιοδήποτε μέρος όπου υπάρχουν λεκέδες νερού ή τυχόν κορμοί που είναι σάπιοι θα πρέπει να διορθωθούν πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Σε αυτό το σημείο, εάν χρησιμοποιούμε πλυστικό πίεσης για τον καθαρισμό, την απογύμνωση και την αποκατάσταση των κορμών, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα προϊόντα και τη χρήση των χρόνων παραμονής για το καθένα. Ο στόχος σας είναι να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν λιγότερο νερό στη χαμηλότερη δυνατή πίεση για να ξεπλύνετε το λιωμένο παλιό φινίρισμα, τη μούχλα, το ωίδιο κ.λπ. για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Αυτός είναι στην πραγματικότητα ο σωστός τρόπος για την αποκατάσταση οποιουδήποτε εξωτερικού ξύλου όταν χρησιμοποιείτε ένα πλυντήριο πίεσης. Το μηχάνημα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως μεγάλο «εργαλείο ξεβγάλματος»! Η “εργασία” εκτελείται από τα καθαριστικά και τα απογυμνωτικά και βασιζόμενοι στους προτεινόμενους χρόνους παραμονής για τον καθένα. Ο χρόνος παραμονής ορίζεται ως ο χρόνος που αφήνεται ένα προϊόν σε μια επιφάνεια για να «κάνει τη δουλειά» αποτελεσματικά. Το πρόβλημα με τη χρήση ενός πλυντηρίου πίεσης είναι ότι εάν υπάρχει κάποια ζημιά το μηχάνημα συνήθως καταλήγει να κατηγορείται. Σε υποθέσεις που συνεπάγονται νομικές ενέργειες υπάρχουν πολλοί «πραγματογνώμονες» που θα καταθέσουν για τη ζημιά που προκάλεσε η τ

Written by